Kwaliteitsmanagement

image description

Jij wilt aan de verwachtingen van klanten blijven voldoen. Daarom wil je blijven verbeteren, controleren en de kwaliteit beheren: van producten, service tot werkomgeving. Je wilt certificeringen – bijvoorbeeld de ISO 9001 – snel kunnen aanvragen én behouden natuurlijk. Een goed geïmplementeerd en praktisch kwaliteitsmanagementsysteem is daarbij onmisbaar. Conformatix helpt bij het behalen, continueren of implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Zo kun jij aan de verwachtingen van je klanten blijven voldoen. Helemaal gerust en ontspannen.

 

ISO 9001

ISO 9001 is de bekendste en meest gebruikte internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het stelt hoge eisen aan de organisatie en kan worden ingezet om te beoordelen of een organisatie kan voldoen aan de eisen van klanten en wet- en regelgeving. Het legt de focus op het voorkomen van fouten en vormt een goede basis voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem.

IATF 16949

De IATF 16949-norm is specifiek ontwikkeld voor bedrijven in de automotive branche en is gebaseerd op de ISO 9001-norm. Het doel is om de systeem- en proceskwaliteit te verbeteren om de klanttevredenheid te verhogen. Het identificeert problemen en risico’s in het productieproces en de toeleveringsketen om de oorzaken ervan te elimineren en corrigerende en preventieve maatregelen te nemen. De focus ligt niet op ontdekking, maar op het voorkomen van fouten.

HKZ

De HKZ-norm is een kwaliteitsmanagementsysteem voor meer dan 30 branches in de zorgsector, waaronder verzorgings- en verpleeghuizen, GGZ-instellingen, thuiszorgorganisaties, kinderopvang en apotheken. Het certificaat heeft voornamelijk betrekking op de primaire processen, zoals intake of indicatie, het uitvoeren van diensten en de nazorg, evenals ondersteunende processen, zoals personeelsbeleid. De norm stelt eisen aan het continu verbeteren van de zorg en dienstverlening.

  • Privacy beleid(Vereist)