Een kijk achter het scherm

image description

Compliance hoeft niet complex te zijn, vinden wij. Daarom hebben wij de Conformatix Compliance Navigator ontwikkeld. Om jou soepel te laten bewegen door regels, procedures, normen en wettelijke eisen. We koppelen relevante norm-, wettelijke en bedrijfsspecifieke eisen aan processen waarin deze eisen geborgd worden. Of het nu gaat om ISO-normen, de AVG, NEN of andere normen en wettelijke eisen, met de Conformatix Compliance Navigator ben je altijd in control.

Kijk nóg verder achter het scherm

Onze bedrijfsgegevens

Onze missie en visie

Onze visie: Organisaties moeten meer en meer voldoen aan (kwaliteits)eisen, procesafspraken en steeds strenger wordende wet- en regelgeving. Tegelijkertijd mogen flexibiliteit, ondernemen en groei niet belemmerd worden. 

Conformatix zorgt dat organisaties conform de normeisen en wet- en regelgeving blijven werken, terwijl alle risico’s in kaart zijn en processen soepel blijven doorlopen. Zo kunnen organisaties met zo min mogelijk risico ondernemen. 

Onze missie: Conformatix beperkt risico’s door regels en processen geborgd en inzichtelijk te maken en terug te brengen tot de essentie. Wij stroomlijnen processen en brengen structuur aan. 

Met de Conformatix Compliance Navigator maken wij wet- en regelgeving op een simpele en werkbare manier onderdeel van de bedrijfsvoering. Dat doen we slim, effectief en begrijpelijk. 

  • Privacy beleid(Vereist)